Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Pilisi beltéri búboskemence

Természetes környezetben,
hagyományos kemence.

Az idei év jól kezdődött, egy igazi örömmunkát kaptunk rögtön az első hónapban. A Pilisi hegyek között, gyönyörű környezetben épül egy nem kevésbé szép és rendkívül egyedi ház, ahol lehetőséget kaptunk egy újabb egyedi darab megtervezésére és kivitelezésére. Öröm volt az építtetővel lépésről lépésre haladva megtervezni, majd megépíteni a takaréktűzhellyel kombinált, hagyományos boglyakemencét, amit igényes, egyedi kézi kovácsolt ajtókkal és vasalatokkal láttunk el. A felület takaró festése, meszelése a belső térben zajló egyéb munkák befejezése után következhet.
A kemence specialitása, hogy a megrendelő kérésére két oldalról is fűthető, ugyanis a takaréktűzhely vállára még egy tereket elválasztó sókristály fal épül majd, ami magába öleli a kemencebúb szép ívű sziluettjét és halvány derengő fényt enged a kemence mögötti térbe, ahol egy szauna pihenő kap majd helyet. A terek végső kialakítása után a kemence és tűzhely tulajdonképpen két különálló tér része lesz és két különálló térből lesz kezelhető.
Legyen sok örömük a használata során!

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk