Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Szolnoki kerti konyha

Kissé mediterrán hangulatú, elegáns
kerti konyha búbos kemencével.

Megrendelőnk modern környezetbe álmodta meg kerti konyháját, de nem szerette volna a hagyományos értékeket és formákat teljesen feladni.
Úgy terveztük és építettük meg kerti konyhájukat, hogy mind a modernitás, mind a hagyományos értékek és funkcionalitás elvárásainak megfeleljünk. Ezt úgy sikerült elérnünk, hogy a szokásos rusztikus formákat szögletesebbé varázsoltuk, a felületi anyagválasztásban pedig egy mediterrán, modern kerti konyha hangulatát sugárzó anyagcsoport és színvilág kiválasztására törekedtünk.
A konyhában a szokásos és kívánatos elemek kaptak helyet, mint általában: dupla falú búbos kemence, szép épített tűzhely, pultok, mosogató, grillező, és egy a szélre integrált, részben körüljárható különálló bográcsozó egység. A modell különlegessége a teret egyik oldalról záró magasított bárpult, ami további kedves és modern hangulatot áraszt és jó funkcionalitással használható egy baráti összejövetel során.
A környező kerítés burkolati elemeivel is törekedtünk a vizuális egységre és harmóniára. Az új építmény szépen illeszkedik környezetébe, meleg hangulatot árasztva várja a családtagokat és barátokat egy jó sütés-főzésre.
Használják sokáig jó egészségben.

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk