Panaszmentességi igazolás - ÉFE Pártoló tag

Tokaj-Hegyaljai kerti konyha

Hagyományos búboskemence tűzhellyel.

Egy leendő nagyobb komplexum kertjében építettük a közelmúltban a hagyományos technológiával és hagyományos formavilággal készült kerti konyhát, nagyon szép Tokaj-Hegyaljai környezetben.
A duplafalú hátulsó kéményes búboskemence mellett, a kerti konyhában helyet kapott egy takaréktűzhely, egy kombinált grillező, amely bogrács akasztására is alkalmas, egy mosogató és két tálalópult.
Mivel az egység szabadban áll, a munkalapok gránitból készültek. A térburkolat a környező területtel együtt kerül majd végső kialakításra.
Használják sokat és jó egészségben.

Bookmark and Share

Kattintson ide a kalkulátorhoz

Ön kérdez, mi válaszolunk. Észrevételeit is szívesen közzétesszük. Szakmai kérdéseket megbeszélünk, ötleteket megosztunk és kritikát is szívesen veszünk.

Kattintson ide az ajánlatkéréshez

Ha megtisztel ajánlat kérésével, munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt felveszi Önnel a kapcsolatot. Kérjük ne felejtse el email címét és telefonszámát megadni.

Kattintson ide a kalkulátorhoz

A galériában saját munkák és általános, nem saját referencia képek is szerepelnek, a különböző típusú megoldások hatékonyabb szemléltetése érdekében. Célunk, hogy ötleteket adjunk és gondolatot ébresszünk